HEDP, DTPMP en Organische Chemicaliën - IROCHEM

HEDP, Hydroxyethylidene Diphosphonic Acid

HEDP (Hydroxyethylideen Difosfonzuur) is een soort organofosfonzuur.
 
Als ervaren leverancier levert Shandong IRO Water Treatment altijd hoogwaardig HEDP-zuur. En in feite heeft IRO ook een eigen HEDP-fabriek. Bovendien kunt u voor meer informatie naar beneden scrollen op deze pagina.
 
HEDP (Hydroxyethylidene Diphosphonic Acid) is een geurloze organische fosfor chemische verbinding. Om te beginnen is het kleurloos tot gelige, zure vloeistof. Bovendien is HEDP een organofosforzuurcorrosieremmer.
 
HEDP-zuur wordt gebruikt in verschillende industriële toepassingen. Zoals industriële corrosiewerende middelen voor waterbehandeling en detergenten. Het vertoont verder een goede stabiliteit in aanwezigheid van chloor. Hetzelfde als corrosieremmende eigenschappen in de aanwezigheid van zink en andere fosfaten.
 
Een ander belangrijk punt is dat HEDP de geoxideerde materialen op de oppervlakken van deze metalen kan oplossen. Het vertoont uitstekende schaal- en corrosieremmende effecten bij een temperatuur van 250 ℃.
 
Hydroxyethylideendifosfonzuur heeft een goede chemische stabiliteit bij een hoge pH-waarde. Om deze reden is het moeilijk te worden gehydrolyseerd en ontleed onder normale licht- en warmtetoestanden. De zuur / alkali en chloor oxidatie tolerantie zijn beter dan die van andere organofosforzuren (zout).
 
De vaste toestand van Hydroxyethylideen Difosfonzuur is kristalpoeder. Vanwege de hoge zuiverheid is HEDP geschikt voor gebruik in winter- en vrieswijken.
 
HEDP in vaste toestand kan worden gebruikt als een reinigingsmiddel in elektronische velden en als additieven in dagelijkse chemicaliën. (Er zitten te veel onzuiverheden in de vloeistof, dus deze kan niet worden gebruikt voor elektronische reiniging en dagelijks gebruik.)
 
HEDP kan chelaten met Fe-, Cu- en Zn-ionen om stabiele chelerende verbindingen te vormen. Met andere woorden, HEDP-zuur kan reageren met metaalionen in het watersysteem om een chelaatvormend complex met hexa-elementen te vormen, met in het bijzonder calciumionen.
 
Daarom heeft HEDP goede antischaal en zichtbare drempeleffecten. Wanneer HED samen met andere waterbehandelingschemicaliën wordt gebouwd, vertoont het goede synergetische effecten. Hydroxyethylideendifosfonzuur kan ook worden gebruikt als chelaatvormer in de textielindustrie.
 
Item Inhoudsopgave
Uiterlijk Heldere, kleurloze tot lichtgele waterige oplossing Wit kristalpoeder
Actieve inhoud (HEDP)% 58.0-62.0 ≥90.0
Fosforig zuur (als PO33-)% ≤1.0 ≤0.8
Fosforzuur (als PO43- )% ≤0.6 ≤0.5
Chloride (als Cl-) ppm ≤100.0 ≤50.0
pH (1% solution) ≤2.0 ≤2.0
Dichtheid (20℃) g/cm3 1.43-1.47 --
Fe,mg/L ≤10.0 ≤5.0
Kleur APHA (Hazen) ≤30.0 --
Ca Beslaglegging (mg CaCO3/g) ≤500.0 --
Toepassingen
  • Gebruikt als schaal- en corrosieremmer in koelwatersystemen
  • Gebruikt als schaal- en corrosieremmer bij industriële waterbehandeling
  • Gebruikt als industriële detergentia Gebruikt in zwembaden
  • Gebruikt in metaaloppervlaktebehandeling als corrosieremmer voor staal
  • Gebruikt als stabilisator in H2O2-oplossingen
  • Gebruikt als sequestreermiddel in hulpstoffen voor textiel
INPAKKEN
HEDP-vloeistof: plastic drum 200L, IBC (1000L).
HEDP kristalpoeder: 25kg / zak.
Alle bovenstaande kunnen worden verpakt als eisen van klanten.
VEILIGHEIDS BESCHERMING
Let op: HEDP is zuur. als je het gebruikt, moet je aandacht besteden aan arbeidsbescherming. Je moet HEDP uit de buurt van huid, ogen, enzovoort houden. Als dat helaas gebeurt, moet onmiddellijk veel vers water worden gebruikt om te spoelen.
Maak simpel je website Eigen site maken