HEDP, DTPMP en Organische Chemicaliën - IROCHEM
« Vorige

De Prestatie van Organisch Fosfonaat HEDP in Waterbehandeling

Chemische waterbehandeling is een chemische techniek die chemicaliën gebruikt om kalkaanslag te elimineren en te voorkomen, corrosie te verminderen, bacteriën en algen te doden en water te zuiveren. In de waterzuiveringsindustrie worden chemicaliën over het algemeen gebruikt om deze taken uit te voeren. Gebruik van coagulanten om mechanische onzuiverheden in onbehandeld water te verwijderen. Schaalremmers gebruiken om schaalvergroting te voorkomen. Gebruik van fungiciden om de groei van schadelijke micro-organismen te stoppen. Reinigingsmiddel verwijdert roestresten, oude kalkaanslag en olievlekken.
Het biocide is om bacteriën en algen uit het water te controleren of te verwijderen. Schaalremmers worden hoofdzakelijk gebruikt voor circulerend koelwater. Het kan de concentratie van water verhogen en de hoeveelheid afvalwater verminderen om het doel van waterbesparing te bereiken. Tegelijkertijd kunnen kalkafzetting ook de vervuiling en corrosie van warmtewisselaars en leidingen verminderen. HEDP is een soort aanslagremmer. Het kan kalk en vuil voorkomen. In vergelijking met andere aanslagremmers heeft HEDP veel voordelen. Zoals uitstekende vuilbestendigheid, lage vervuiling of onschadelijk, lage dosis, goede oplossing, goede synergie. HEDP-fosfonaten bieden de voorwaarden voor de toepassing van alkalische waterbehandelingstechnologie. Schaalremmers die gewoonlijk in de industrie worden gebruikt, zijn voornamelijk remmers van organisch fosfonaatafzetting, zoals HEDP en DTPMP. Op fosfor gebaseerde formuleringen worden gebruikt in circulerende watersystemen, voornamelijk organische fosfonaten.
Organisch fosfonzuur is een verbinding die direct is gekoppeld aan de koolstofbron in de fosfonzuurgroep. De meest algemeen gebruikte organische fosfonzuren zijn ATMP en HEDP. Organische fosfonzuren en hun zouten zijn in veel opzichten vergelijkbaar met polyfosfonaten. Ze hebben allemaal een kleinschalig effect en hebben een corrosieremmend effect op het staal.
De organische fosfonzuren en hun zouten worden echter niet zo gemakkelijk gehydrolyseerd tot de fosfonaten als polyfosfonaten. Dit is hun uitstekende voordeel. Organische fosfonzuren en hun zouten zijn met succes gebruikt om corrosie en afschilferen van hoge hardheid, hoge temperatuur en hoge pH koelwatersystemen te beheersen. Daarom worden organische fosfonzuren vaak gebruikt als afzettingremmers.
Er zijn drie hoofdtypen waterbehandelingschemicaliën: flocculanten, biociden en aanslagremmers. De flocculanten moeten de gesuspendeerde materie in het water bezinken en de troebelheid van het water verminderen. Een anorganisch zoutvlokmiddel wordt meestal toegevoegd aan een kleine hoeveelheid van een organisch hoogmoleculair vlokmiddel om het in water op te lossen. Ze worden gemengd met het behandelde water, waardoor het gesuspendeerde materiaal in grote hoeveelheden kan bezinken.
Organische fosfonzuren en hun zouten hebben de volgende voordelen.
• Het is niet gemakkelijk te hydrolyseren en is vooral geschikt voor koelsystemen met een hoge hardheid, hoge pH en hoge temperaturen.
• Het zinkzout is stabiel in water.
Als een Chinese HEDP-producent en een Chinese HEDP-leverancier heeft IRO altijd hoogwaardige HEDP-producten geleverd. En IRO's HEDP heeft grote voordelen in prijs. Neem contact met ons op als u enige vereisten heeft.
Klik hier om aan te passen
Er zijn nog geen berichten geschreven, doe dat hieronder
Geschreven op: 06-06-2018
Maak simpel je website Eigen site maken