HEDP, DTPMP en Organische Chemicaliën - IROCHEM
« Vorige

Brede Toepassingen Van HEDP in Waterbehandelingschemicaliën

Volgens verschillende toepassingen en processen zijn de belangrijkste soorten waterbehandelingschemicaliën als volgt.
 
1. Waterbehandelingschemicaliën voor zuiver watersysteem met omgekeerde osmose
Synergetische bereiding kan effectief de vorming van schaal- en microbiële viscositeit voorkomen, de systeemontzilting en wateropbrengst verbeteren en de levensduur van omgekeerde osmosemembranen verlengen.
 
2. Circulerende koelwaterbehandelingschemicaliën
Circulerende koelwaterbehandelingschemicaliën zorgen ervoor dat de koeltoren, koelmachine en andere apparatuur zich in de beste bedrijfstoestand bevinden. Ze kunnen de microbiële flora effectief controleren, de productie van kalk remmen en corrosie van pijpleidingapparatuur voorkomen. Om het energieverbruik te verminderen en de levensduur van de apparatuur te verlengen.
 
3. Ketel Water behandeling chemicaliën
Synergetische voorbereiding kan voorkomen dat de ketel corrodeert en gaat schalen. Het kan de waterkwaliteit van de ketel stabiliseren en zorgen voor de normale werking van de ketel. Synergetische combinatievoorbereiding kan het boilerverbruik verminderen en de levensduur van de ketel verlengen.
 
Bovendien moet de voorbereiding van de afvalwaterzuivering goed worden uitgevoerd. Waterbehandelingstechnologie in combinatie met dieptebehandeling kan lange tijd worden gebruikt. Het bespaart ook veel water.
 
Wanneer het systeem een hoge hardheid en alkaliteit heeft, zijn chelatoren en dispergeermiddelen niet voldoende om te voorkomen dat ze bezinken. Als er geen dispergeermiddelen zijn, volgt de groei van het vuil de algemene regel van de groei van het kristal en de vorming van vuil zal stevig aan het oppervlak van de warmtewisselaar worden bevestigd. Als er genoeg dispergeermiddel is, zijn kalkdeeltjes (bestaat uit honderdduizenden CaCO3-moleculen) omgeven door adsorptie en dispergeermiddel, voorkomen dat vuildeeltjes worden gerangschikt volgens de regels op het kristalrooster van het kristalrooster, wat resulteert in een vuil zacht en gemakkelijk schoon te maken met water.
 
Er zijn veel soorten schalen op het oppervlak van het metaal, zoals olieoplosbare scaling, wateroplosbare scaling, metaalroest en scaling. HEDP-zuur wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van anorganische kalk, alkalimetaaloxide en hydroxide van het metaaloppervlak. Het gebruikelijke reinigingsmiddel voor organische zuren is HEDP-zuur. Bij het beitsen kan HEDP-zuur niet alleen de schilfering oplossen, maar ook een rol spelen op anorganische schaal. Aan de ene kant verandert de samenstelling van anorganische zouten en sommige anorganische zouten worden omgezet in oplosbare zouten. Calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat worden bijvoorbeeld omgezet in calciumchloride en magnesiumchloride door zoutzuur. Het andere deel wordt omgezet in nieuwe onoplosbare zouten, maar de nieuwe onoplosbare zouten die in korte tijd worden gevormd, worden gedispergeerd en gemakkelijk weggespoeld.
 
Daarom kan het effectieve gebruik van de kenmerken van HEDP de vorming van de schaal van het metaaloppervlak aanzienlijk verminderen. Zodat de metalen apparatuur beter kan werken in de productie.
 
 
Het belangrijkste product van deze website (www.irohedp.com) is HEDP, een organisch fosfonzuur in waterbehandeling. HEDP kan worden gebruikt als een afzettingremmer of als een metaalreiniger. Er zijn echter meer producten voor waterbehandeling in de waterbehandelingsindustrie.
Er zijn nog geen berichten geschreven, doe dat hieronder
Geschreven op: 24-05-2018
Maak simpel je website Eigen site maken