HEDP, DTPMP en Organische Chemicaliën - IROCHEM
« Vorige

Is PBTCA Een Milieuvriendelijke Kalkremmer?

Of PBTCA tot een milieuvriendelijke schaalremmer behoort of niet, veel klanten hebben deze vraag bij de aanschaf.
 
Vandaag zal IRO praten over PBTCA. Alvorens te bepalen of PBTC-zuur een milieuvriendelijke aanslagremmer is, is het noodzakelijk om te praten over de typen afzettingsremmers.
 
Tot nu toe zijn de typen kalkremmers die veel worden gebruikt in de waterbehandelingsindustrie voornamelijk de volgende.
Organische fosfaat-afzettingremmer (fosfor), remmer van organisch fosfonaatafzetting (fosfor), remmer van samengestelde afzetting, remmer van omgevingsschalmen (PESA, PASP, enz.), Fosforhoudende afzettingremmer met een laag fosforgehalte (zoals PBTCA).
 
Onder de remmers van het organisch fosfaattype is PBTCA een van de remmers van de laagste schaal. De reden is dat de structurele kenmerken ervan slechts één fosforelement in de molecuulformule bevatten.
 
Tegelijkertijd heeft PBTC-chemische stof de kenmerken van fosfonzuur en carbonzuur, dat een goede remming van de schaal en corrosieremmende werking heeft en veel beter is dan andere remmers van organische fosfonzuurafzetting.
 
PBTCA heeft een laag fosforgehalte en is ideaal voor remming van ketelsteen. Binnen het te verwachten bereik is PBTC-zuur nog steeds het belangrijkste product in waterbehandelingschemicaliën en kan het als een verbinding of als een afzonderlijk ingrediënt worden gebruikt.
 
Het is algemeen bekend dat organische fosfine waterbehandelingsmiddelen het meest algemeen worden gebruikt in monomere waterbehandelingsmiddelen.
 
Geconfronteerd met meer milieudruk, evolueren waterbehandelaars naar diversificatie.
 
Compounding, copolymeer, polymeer en andere waterbehandelingsmiddelen zijn bijvoorbeeld meer doelgericht wanneer ze worden gebruikt.
 
De volledige naam van PBTCA is 2-fosfonobutaan-1 2 4-tricarbonzuur.
 
De voordelen van 2-fosfono-butaan-1 2 4-tricarbonzuur zijn als volgt.
 
  1. Goede chemische stabiliteit, niet gemakkelijk te ontleden, bestand tegen hoge temperaturen, sterk zuur en bestand tegen alkali en oxidatie. Het wordt gebruikt in combinatie met oxiderende biociden zoals natriumhypochloriet en chloor.
  2. PBTCA heeft een veel hogere tolerantie voor Ca ion. Het wordt gebruikt onder de omstandigheden van hoge hardheid, hoge alkali, hoge temperatuur, hoge pH en hoge concentratie. Het kan nog steeds een goed remmend effect op schaal bereiken.
  3. PBTCA heeft een hoge oplosbaarheid in zinkzouten en goede stabiliteit. Het kan worden gecombineerd met zinkzout om een zeer goed corrosieremmend effect te verkrijgen.
  4. PBTCA heeft een laag fosforgehalte (slechts 11-15%) en heeft een lage dosering en is niet onderhevig aan milieu-emissies. Het is een van de meer geavanceerde circulerende koelwaterbehandelingschemicaliën in China.
 
Van de organische fosfine-waterbehandelingsmiddelen is PBTCA een van de meest geschikte organische fosfine-monomeren voor milieuvriendelijke aanslagremmers vanwege zijn eigen kenmerken en lage fosforgehalte.
 
PBTC-zuur heeft de structurele eigenschappen die fosfonzuren en carbonzuren gemeenschappelijk hebben.
 
Daarom is het relatief beter dan andere organische fosfonzuren en het heeft uitstekende remming op schaal en corrosieremmende eigenschappen.
 
Tegelijkertijd is PBTC-chemicalie bestand tegen hoge temperaturen en hoge alkali en zijn de remmingsprestaties bij hoge temperatuur veel hoger dan die van andere algemeen gebruikte organische fosfines.
 
PBTCA wordt ook gebruikt als een speciale corrosie- en afzettingremmer voor hoge temperaturen.
 
PBTCA wordt het meest gebruikt in de combinatie van hoogrenderende corrosie- en afzettingsremmers. Het is een van de beste prestatieproducten van alle bekende afzettingremmers.
 
Tegelijkertijd heeft PBTC functionele diversiteit. PBTCA kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt als een stabilisator voor zinkzouten.
 
Bovendien kan PBTCA ook worden gebruikt als chelaatvormer en metaalreiniger in de wasindustrie.
 
PBTCA wordt momenteel voornamelijk gebruikt voor corrosie en kalkremming van circulerende koelwatersystemen en olieveldbijvulsystemen.
 
PBTC-zuur wordt gecompoundeerd met zinkzout en copolymeer tijdens gebruik en wordt gebruikt voor hoge temperatuur, hoge alkali, hoge hardheid waterkwaliteit.
 
Als u meer wilt weten over PBTCA, kunt u per e-mail contact met ons opnemen.
Er zijn nog geen berichten geschreven, doe dat hieronder
Geschreven op: 14-11-2018
Maak simpel je website Eigen site maken